تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

واکنش نیکزاد به حقوق 37 میلیونی مدیران صندوق بازنشستگی

نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر پژمانفر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد ضمن اینکه دریافت حقوق‌های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 3 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به بندهای 9، 12 و 14 اصل سوم قانون اساسی و همچنین اصل های 20 و 34 گفت: در ارتباط با هماهنگ سازی حقوق بازنشستگان به ویژه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با شاغلان بی توجهی انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: دولت در ارتباط با خرید تضمینی گندم سیاست غلطی را ادامه می دهد، سال گذشته در ارتباط با خرید تضمینی، 3 میلیون تن کاهش کشت گندم داشتیم که این موضوع باعث شد با وجود برخی نیازها، واردات گندم انجام دهیم و در صورت ادامه روند بی دقتی دولت، مشکلات امنیت اقتصادی شکل خواهد گرفت.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تذکر دیگری خطاب به بانک مرکزی داد و تصریح کرد: بعد از خرید و فروش توسط دستگاه های پُز همان لحظه پول از کارت خریدار کسر، اما بعد از 24 ساعت به حساب فروشنده ریخته می شود. چه کسی باید پاسخگوی رسوبات پول طی این 24ساعت باشد. از سازمان های بازرسی می خواهیم تا بر این موضوع نظارت کنند.

 

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به اخطار پژمان فر گفت: یک جوان انقلابی رئیس صندوق بازنشستگی بود که با دستور رئیس جمهور عزل شد. اگر نمی توانیم همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان را انجام دهیم، سامانه شفافیت بیانگر میزان دریافتی مدیران صندوق را فعال کنید، زیرا دریافت حقوق های نجومی 35 تا 37 میلیونی مدیران صندوق احجاف در حق بازنشستگان است.

 

وی همچنین در ارتباط با بحث خرید تضمینی گندم اظهار کرد: براساس پیگیری های من از وزیر جهاد کشاورزی، وی نوید تامین 14 میلیون تن گندم را داد و اعلام کرد به دلیل کاهش ذخیره گندم، مقداری واردات انجام می شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر